Het D² Platform is de motor achter elke applicatie die Adasco bouwt voor data-gedreven zorgorganisaties. Wij bieden een totaaloplossing aan zorgprofessionals die op basis van data inzichten willen krijgen om met gerichte handelingen de zorg te verbeteren.

Integratie

Het D² Platform biedt een consistente en flexibele basis voor een betrouwbare data-infrastructuur. Eentje die voldoet aan de hoogste internationale standaarden op het gebied van kwaliteit, privacy en veiligheid.


De data wordt automatisch opgehaald uit interne en externe gegevensbronnen. Het D² Platform structureert de data realtime, waardoor het vrijwel meteen bruikbaar is in voorspellingsmodellen. Door deze hoge verwerkingssnelheid visualiseert het D² Platform altijd actuele informatie. 

Machine Learning

Uit de gestructureerde data worden patronen herleid die bijdragen aan het beantwoorden van het zorgvraagstuk. Hiervoor ontwikkelen we machine learning modellen die toekomstige gebeurtenissen voorspellen.


In het D² Platform staan verschillende standaard voorspelmodellen klaar waarmee onze data scientists sneller kunnen doorontwikkelen om maatwerk te leveren. De gebruiker krijgt daardoor binnen afzienbare tijd de nodige informatie die tot nieuwe inzichten leiden voor zijn zorgvraagstuk. 


Uniek aan het D² Platform is dat het bij elk machine learning model een uitleg genereert die toelicht hoe het model tot stand komt. Dat helpt gebruikers om het model te begrijpen en de data te interpreteren.

Visualisatie

Het interactieve dashboard van het D² Platform toont de verwerkte data realtime in overzichtelijke en heldere visualisaties. Met deze visualisaties kan de gebruiker de uitkomsten van de voorspellingsmodellen interpreteren, simulaties uitvoeren, oorzaken herleiden. Dat leidt mogelijk tot nieuwe inzichten waarmee gerichte acties zoor zijn zorgvraagstuk kan bepalen.


Het dashboard is benaderbaar met vrijwel alle mobiele apparatuur. Visualisaties worden overzichtelijk weergegeven op zowel desktops en laptops als tablets en smartphones.

Beheer

Via de beheermodule van het D² Platform kan de gebruiker de applicatie naar wens inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de rechten en rollen voor medewerkers, het gebruik van een eigen domeinnaam en andere functionaliteiten.


Een van de unieke functies is dat de gebruiker zelfstandig de verwerking van nieuwe data kan herstarten. Dat leidt tot het opnieuw berekenen van voorspellingen en zorgt ervoor dat visualisaties de actuele stand van zaken weergeven.

Zelf ervaren?

Zelf zien wat ons platform kan en hoe het jouw organisatie kan helpen.